ΕΙΣΟΔΟΣ
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2018

ΕΝΗΜEΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Χανιά, 27 Οκτωβρίου 2015

Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. απαντώντας σε φήμες και ανακοινώσεις περί αποτελεσμάτων εξέτασης αμφιβόλου προελεύσεως δειγμάτων έχει να αναφέρει ότι:

 

Η εταιρία μας διαθέτει και κυκλοφορεί πυροσβεστήρες οι οποίοι σχεδιάζονται, ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της οδηγίας περί Εξοπλισμού Υπό Πίεση (97/23/ΕΚ) και τα σχετικά πρότυπα εναρμονισμένα ή όχι, τα οποία έχουν εκδοθεί και χρησιμοποιούνται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από κατασκευάστριες εταιρίες.

 

Σας συστήνουμε να ακολουθείτε τις διαδικασίες χρήσης και συντήρησης που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, τότε και η ασφάλειά τους στο βάθος χρόνου ζωής τους εξασφαλίζεται κατά τον δυνατόν καλύτερο τρόπο.

 

Για κάθε θέμα που σας προβληματίζει σχετικά με τα προϊόντα μας, όπως γνωρίζετε η εταιρία μας βρίσκεται πάντα δίπλα σας καλύπτοντάς σας πλήρως σε θέματα τεχνικής ή άλλης φύσεως. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιονδήποτε προβληματισμό αντιμετωπίσετε.

 

Θεωρούμε ότι εσφαλμένα δημιουργείται κλίμα πανικού στην Ελληνική αγορά και η εταιρία μας προς το παρόν παρακολουθεί τις εξελίξεις επιφυλασσομένη σε δόκιμο χρόνο να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για να προστατέψει την καλή της φήμη από κάθε αμετροεπή και κάθε κακόβουλη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων μας και των συνεργατών μας.

 

 

Με εκτίμηση

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ MOBIAK AE